תפריט סגור

בורקס פילאס במילוי טונה

בורקס פילאס במילוי טונה

בורקס פילאס במילוי טונה

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת בורקס פילאס במילוי טונה:
קופסה של טונה מסוננת
חופן פטריות קצוצים דק
גמבה אדומה קצוצה לריבועים
כוס תירס מישמורים מסונן
שן שום מגורדת
בצל קצוץ
כף רסק עגבניות
חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצים
עגבניה מגורדת
כף פפריקה מתוקה
בזילקום
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה:
1. מתחילים עם טיגון הבצל עד להזהבה,מוסיפים את השום,רסק עגבניות ופפריקה מתוקה,מטגנים קלות ואז מוסיפים את גמבה,פטריות והעגבניה, ממשיכים בערבוב,מכסים וממשיכים לבשל במשך 10 דקות על אש נמוכה על מנת לגרום לגמבה להתרכך,מוסיפים את התירס,הטונה ושאר התבלינים,מערבבים היטב ולבסוף מפזרים מעל את הכוסברה או את הפטרוזיליה ושמים בצד על מנת לצנן את מילוי הטונה.
2. חותכים את בצק הפילאס לריבועים, ממלאים בקצה ומגלגלים ויוצרים רולדות קטנות, מהדקים בצדדים באמצעות מזלג(למי שאוהב,ניתן להוסיף זיתים למלית), מברישים את הבורקסים בביצה נפזר מעל שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהבורקסים מזהיבים.

מתכון נוסף לבורקס פילאס:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
בורקס פילאס במילוי טונה
Published On
ציון ממוצע
1.51star1stargraygraygray Based on 4 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!