בורקס פילאס במילוי טונה

בורקס פילאס במילוי טונה
בורקס פילאס במילוי טונה מתכון של אילנית בניזרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

בורקס פילאס במילוי טונה

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת בורקס פילאס במילוי טונה:
קופסה של טונה מסוננת
חופן פטריות קצוצים דק
גמבה אדומה קצוצה לריבועים
כוס תירס מישמורים מסונן
שן שום מגורדת
בצל קצוץ
כף רסק עגבניות
חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצים
עגבניה מגורדת
כף פפריקה מתוקה
בזילקום
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה:
1. מתחילים עם טיגון הבצל עד להזהבה,מוסיפים את השום,רסק עגבניות ופפריקה מתוקה,מטגנים קלות ואז מוסיפים את גמבה,פטריות והעגבניה, ממשיכים בערבוב,מכסים וממשיכים לבשל במשך 10 דקות על אש נמוכה על מנת לגרום לגמבה להתרכך,מוסיפים את התירס,הטונה ושאר התבלינים,מערבבים היטב ולבסוף מפזרים מעל את הכוסברה או את הפטרוזיליה ושמים בצד על מנת לצנן את מילוי הטונה.
2. חותכים את בצק הפילאס לריבועים, ממלאים בקצה ומגלגלים ויוצרים רולדות קטנות, מהדקים בצדדים באמצעות מזלג(למי שאוהב,ניתן להוסיף זיתים למלית), מברישים את הבורקסים בביצה נפזר מעל שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהבורקסים מזהיבים.

מתכון נוסף לבורקס פילאס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: