בלינצס כשר לפסח מתכון מנצח

בלינצס לפסח
בלינצס מושלם לפסח של עינת חנניה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

עינת חנניה משתפת אותנו במתכון שלה לבלינצס כשר לפסח

מצרכים להכנת בלינצס כשר לפסח:

לבלילת הבלינצס
חצי קילו קמח תפוח אדמה
3.5 כוסות מי ברז (חד פעמי לשתיה קרה)
כפית שטוחה מלח
5 כפות שמן
4 ביצים
חצי שקית אבקת אפיה

אופן הכנת בלינצס כשר לפסח:

1. שמים בקערה את קמח תפוחי האדמה,מוסיפים בהדרגה מים ובעזרת מטרפה מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לעבוד לאט)
2. מוסיפים לקמח תפוחי האדמה את השמן ,ביצה,אבקת אפיה,מלח ומערבבים היטב.
3. משמנים את המחבת(רצוי עם ספריי שמן ומחבת מיוחדת לבלינצס),משתמשים במצקת,יוצקים למחבת המשומנת,עד שמכסים את שטח המחבת,מטגנים למשך דקה ומיד הופכים על נייר אפיה.
4. ממלאים במילוי האהוב עליכם ומגישים.

חשוב לערב את הבלילה לפני שיוצקים כל בלינצס כי קמח תפוחי האדמה שוקע,אם צריך ניתן להוסיף מים לבלילה.
ניתן להחליף את קמח התפוחי אדמה בקמח רגיל אם רוצים להכין לפני או אחרי פסח
את המילוי שמים על הצד הלא מטוגן ומגלגלים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: