תפריט סגור

בלינצס כשר לפסח מתכון מנצח

בלינצס לפסח

עינת חנניה משתפת אותנו במתכון שלה לבלינצס כשר לפסח

מצרכים להכנת בלינצס כשר לפסח:

לבלילת הבלינצס
חצי קילו קמח תפוח אדמה
3.5 כוסות מי ברז (חד פעמי לשתיה קרה)
כפית שטוחה מלח
5 כפות שמן
4 ביצים
חצי שקית אבקת אפיה


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנת בלינצס כשר לפסח:

1. שמים בקערה את קמח תפוחי האדמה,מוסיפים בהדרגה מים ובעזרת מטרפה מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לעבוד לאט)
2. מוסיפים לקמח תפוחי האדמה את השמן ,ביצה,אבקת אפיה,מלח ומערבבים היטב.
3. משמנים את המחבת(רצוי עם ספריי שמן ומחבת מיוחדת לבלינצס),משתמשים במצקת,יוצקים למחבת המשומנת,עד שמכסים את שטח המחבת,מטגנים למשך דקה ומיד הופכים על נייר אפיה.
4. ממלאים במילוי האהוב עליכם ומגישים.

חשוב לערב את הבלילה לפני שיוצקים כל בלינצס כי קמח תפוחי האדמה שוקע,אם צריך ניתן להוסיף מים לבלילה.
ניתן להחליף את קמח התפוחי אדמה בקמח רגיל אם רוצים להכין לפני או אחרי פסח
את המילוי שמים על הצד הלא מטוגן ומגלגלים

Posted in קינוחים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!