תפריט סגור

בצק פילו עם גבינה ופטריות מתכון של תומר תומס

בצק פילו עם גבינה

בצק פילו עם גבינה מתכון של תומר תומס


מצרים לבצק פילו עם גבינה ופטריות:
1 גביע קוטג'
3 חופנים של גבינה צהובה מגורדת(100 גרם או שממלאים את מיכל הקוטג' הריק בגבינה צהובה מגורדת)
4 פטריות חתוכות לסלייסים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
כף וחצי של פירורי לחם
50 גרם חמאה
6 עלים פילו שהעברנו לילה לפני מהמקפיא למקרר
קצח
שומשום




מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הקוטג',ואת הגבינה הצהובה המגורדת
2. מוסיפים את הפטריות לתערובת הגבינות.
3. מוסיפים את הבצל הירוק לתערובת הגבינות.
4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הגבינות מערבבים את כל התערובת עד לקבלת תערובת אחידה
5. ממיסים את החמאה במיקרוגל או במחבת.
6. פורסים את עלה הפילו ומברישים באמצעות מבקשת עם חמאה מומסת.
7. מפזרים מעל דף הפילו פירורי לחם למנוע הדבקות.
8. שמים מעל הדף פילו,דף נוסף של עלה פילו ומפזרים בתחתית הדף פילו את תערובת הגבינה.
9. מקפלים שוליים של הדף פילו ומגלגלים כפי שהודגם בסרטון.
10. חוזרים על הפעולה עם עלי הפילו הנוספים.
11. מסדרים את עלה הפילו שהכנו בתבנית עם נייר אפייה ומורחים את דפי הפילו בחמאה מומסת ומפזרים מעל קצח או שומשום.
12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב טורבו למשך 20 דקות.
13. מוציאים מהתנור חוצים לשניים באלכסון ומגישים בתוספת ירקות.

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!