Search

בצק פילו עם גבינה ופטריות מתכון של תומר תומס

בצק פילו עם גבינה
בצק פילו עם גבינה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בצק פילו עם גבינה מתכון של תומר תומס


מצרים לבצק פילו עם גבינה ופטריות:
1 גביע קוטג'
3 חופנים של גבינה צהובה מגורדת(100 גרם או שממלאים את מיכל הקוטג' הריק בגבינה צהובה מגורדת)
4 פטריות חתוכות לסלייסים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
כף וחצי של פירורי לחם
50 גרם חמאה
6 עלים פילו שהעברנו לילה לפני מהמקפיא למקרר
קצח
שומשום

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הקוטג',ואת הגבינה הצהובה המגורדת
2. מוסיפים את הפטריות לתערובת הגבינות.
3. מוסיפים את הבצל הירוק לתערובת הגבינות.
4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הגבינות מערבבים את כל התערובת עד לקבלת תערובת אחידה
5. ממיסים את החמאה במיקרוגל או במחבת.
6. פורסים את עלה הפילו ומברישים באמצעות מבקשת עם חמאה מומסת.
7. מפזרים מעל דף הפילו פירורי לחם למנוע הדבקות.
8. שמים מעל הדף פילו,דף נוסף של עלה פילו ומפזרים בתחתית הדף פילו את תערובת הגבינה.
9. מקפלים שוליים של הדף פילו ומגלגלים כפי שהודגם בסרטון.
10. חוזרים על הפעולה עם עלי הפילו הנוספים.
11. מסדרים את עלה הפילו שהכנו בתבנית עם נייר אפייה ומורחים את דפי הפילו בחמאה מומסת ומפזרים מעל קצח או שומשום.
12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במצב טורבו למשך 20 דקות.
13. מוציאים מהתנור חוצים לשניים באלכסון ומגישים בתוספת ירקות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות