בקלאווה פרגיות חגיגית

בקלאווה פרגיות חגיגית
ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לבקלאווה פרגיות חגיגית.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לבקלאווה פרגיות חגיגית.

מצרכים:

  • 4 כפות שמן
  • 2 בצלים קצוצים
  • 6 יחידות סטייק פרגית קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס צימוקים
    (ניתן להחליף בכל פרי יבש שאוהבים)
  • חצי כוס נענע קצוצה
  • 2 כפית סילאן
  • 1 חבילה עליי פילו
  • שמן קוקוס למריחה
  • פירורי לחם להפרדה

אופן הכנת המילוי:

לחמם מחבת, להוסיף 4 כפות שמן רגיל,
להוסיף 2 בצלים קצוצים, לטגן עד להזהבה יפה.
להוסיף 6 יח' סטייק פרגית חתוך לקוביות,
לטגן כ 2 דקות, להוסיף חצי כפית מלח,
חצי כוס צימוקים, חצי כוס נענע קצוצה,
2 כפות סילאן,
לערבב טוב ולבשל כ 4 דקות שיצטמצם הנוזלים, ומוכן
ניתן להוסיף פיצוחים שאוהבים.

הרכבת הבקלאווה:

למרוח תבנית גדולה בשמן קוקוס,
להניח עלה 1 פילו לשמן מלמעלה,
לפזר מעט פירורי לחם,
ולהמשיך בתהליך הזה עם חצי חבילה
לפחות 6 עלים.
לסדר בשכבה אחידה את המליתת
להניח עוד עלה ושוב שמן קוקוס ומעט פירורי לחם. להמשיך כך עם החצי האחרון של החבילה .
את העלה האחרון מורחים טוב
בשמן קוקוס, מהדקים מעט עם הידיים,
חותכים למנות בצורה שאוהבים,
מכניסים לתנור שחומם מראש,
170 מעלות, 30-40 דקות
עד להזהבה יפה . ומוכן
המון הצלחה חברים שלי
באהבה לכולם💚
בתיאבון
שלכם ירון ידעי 🙏🏻

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: