דרגו את המתכון

פאד קפאו – בשר טחון וירקות ברוטב תאילנדי משגע

התגעגעתם לטעמים האקזוטיים של תאילנד? פאד קפאו, מנה פשוטה ומהירה להכנה, תיקח אתכם למסע קולינרי אל רחובות בנגקוק בלי לצאת מהמטבח.

מקור:

הפאד קפאו, שפירושו "בשר טחון מטוגן", הוא מנה אהובה בתאילנד ומוגש בדוכני רחוב ובמסעדות מקומיות.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. חממו את השמן בווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
  2. הוסיפו את הבשר הטחון וטגנו תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה את צבעו.
  3. הוסיפו את הבצל הירוק, השום, הפלפל החריף (אם משתמשים) והג'ינג'ר וטגנו עוד דקה.
  4. ערבבו פנימה את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר החום והפלפל השחור.
  5. טגנו עוד 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.
  6. ערבבו פנימה את האורז המבושל והבזיליקום.
  7. המשיכו לבשל עוד דקה עד שהאורז חם.
  8. (אופציונלי) עשו שקע קטן במרכז התערובת והוסיפו ביצה. טגנו 2-3 דקות עד שהחלבון מתייצב.
  9. הגישו מיד עם צלחת קטנה של רוטב צ'ילי מתוק.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 20 דקות

הצעות הגשה:

פאד קפאו הוא מנה טעימה, קלה להכנה ומתאימה לכל ארוחה. עם טעמים תאילנדיים אותנטיים, היא תיקח אתכם למסע קולינרי בלי לצאת מהמטבח. אז למה אתם מחכים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות