תפריט סגור

גלידת מנגו מתכון

גלידת מנגו מתכון

גלידת מנגו מתכון

מצרכים:
3 כוסות קוביות מנגו
חצי כוס אבקת סוכר (125 גרם)
2 כוסות שמנת להקצפה (400 מ"ל)







קבוצת רכישה ל-48 שעות בלבד!!!
סיר טיגון ללא שמן של חברת טפאל עם אחריות של ניופאן במחיר הכי נמוך בשוק
לפרטים והזמנה חייגו עכשיו : 052-7876868
FX100015 TEFAL

אופן הכנה:
1. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
2. מוסיפים למנגו אבקת סוכר וטוחנים בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מחית אחידה כפי שהוצג בסרטון.
3. מקציפים את השמנת בקערה, מעל קערה עם קרח, כד לקבלת קצפת יציבה.
4. שופכים את מחית המנגו מעל הקצפת ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מעבירים לקערה מכסים ומכניסים להקפאה למשך לילה.
6. מוציאים ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
גלידת מנגו מתכון
Published On
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!