תפריט סגור

גלידת שוקולד ביתית ללא מכונה

גלידת שוקולד ביתית

גלידת שוקולד ביתית ללא מכונה

1 כוס שוקולד מריר מגורד
1 כוס חלב מרוכז ממותק
2 כפות קקאו
2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה
1/4 כוס שוקולד ציפס







קבוצת רכישה ל-48 שעות בלבד!!!
סיר טיגון ללא שמן של חברת טפאל עם אחריות של ניופאן במחיר הכי נמוך בשוק
לפרטים והזמנה חייגו עכשיו : 052-7876868
FX100015 TEFAL

אופן הכנה:
1. מעל סיר עם מים רותחים ממיסים את השוקולד (בן מארי)
2. מוסיפים לשוקולד המומס את החלב המרוכז ואבקת הקקאו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. שמים קערת זכוכית במקרר חצי שעה ולאחר חצי שעה מקציפים בקערה את השמנת מתוקה עד לקבלת שמנת יציבה.
4. מוספים את הקצפת אל תערובת השוקולד ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה במקביל מוסיפים את השוקולד ציפס.
5. שופכים את התערובת לתבנית מתאימה ( מיכל גלידה ישן,או תבנית אינגליש קייק) , מכסים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות ל-6 שעות או במשך הלילה.
6. מוציאים מסירים את הניילון ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
גלידת שוקולד ביתית
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!