תפריט סגור

גלילות חזה עוף ממולאים בבשר ופטריות

גלילות חזה עוף מתכון

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לגלילות חזה עוף ממולאים.


  • לטגן  ב 2 כפות שמן בצל קטן קצוץ עד להזהבה להוסיף כף סילאן ולהמשיך לטגן קלות.
  • נוסיף 200 גרם בשר בקר טחון,200 גרם הודו טחון (ניתן להכין רק עם בשר בקר לבחירה).
  • נפתח עם מזלג את הבשר וכעת נוסיף,כוסברה קצוצה או פטרוזליה,.פטריות חתוכות ,חופן צימוקים,מלח ,בהרט לקציצות,מעט אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס .
  • לטגן את הכל עד לשינוי צבע של הבשר,נעביר למסננת נצנן וננקז את הנוזלים.

אופן ההכנה

  • נכין תבנית עם נייר אפייה,8 חזה עוף פרוס דק,ניקח מהמלית נמלא במרכז נגלגל ונניח בתבנית.אין צורך להדק עם קיסם פשוט להניח אותם על הסגירה .
  • נזגג שמן זית,נמרח על כל חזה עוף סילאן,נוסיף תיבול תבלין  צילי גרוס או פפריקה מתוקה,פלפל שחור גרוס,מלח גס ושומשום לקישוט.
  • נכניס לתנור בחום 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף לחצי שעה.
  • כעבור חצי שעה נסיר את הנייר,ננמיך ל 170 מעלות .
  • נזגג מידי פעם עם הרוטב שנוצר בתבנית ,לסיום נזלף סילאן שוב ונמשיך בתנור לעוד 5 דקות.
  • סה"כ זמן הכנה שעה.
Posted in בשר,עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!