תפריט סגור

גלילות חצילים ובטטה במילוי גבינות של תומר תומס

גלילות חצילים במילוי בטטה וגבינות

גלילות חצילים ובטטה במילוי גבינות של תומר תומס


מצרכים:
3 כפות פירורי לחם
חצי גביע שמנת חמוצה
חצי חבילה גבינת טוב טעם ( 125 גרם)
כוס חד פעמי של גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה
2 קופסאות של עגבניות מגורדות תוצרת איטליה
צרור בזילקום
1 חציל גדול ורחב
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
2 בטטות גדולות
שמן זית
1 כף פפריקה
מעט
מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום מגורדת







אופן הכנה:
1.מסירים לחציל את הראש ופורסים לפרוסות בעובי 5 מילימטר כפי שהוצג בסרטון.
ושמים בצד את החציל.
2. פורסים גם את הבטטה כמו שפרסנו את החציל.
3. מסדרים את החצילים על תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את החצילים עם שמן זית משני הצדדים.
4. גם את הבטטה מסדרים על תבנית כמו החצילים ומשמנים משני הצדדים.
5. מכניסים את החצילים ובטטה לתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
6. מתחילים בהכנת המלית, בקערה שמים את פירורי הלחם,שמנת חמוצה,גבינה טוב טעם, גבינה צהובה מגורדת,מלח ומערבבים.
7. קוצצים 2 עלים של בזיליקום ומוסיפים לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
8. מתחילים בהכנת הרוטב, בקערה שמים את העגבניות המגורדות,שן שום,פלפל חריף,פפריקה,חצי כפית מלח,פלפל שחור גרוס,כפית שמן זית ומוסיפים לתערובת 5 עלים של בזיליקום קצוץ ומערבבים היטב.
9. שמים את המילוי בבטטה ובחצילים כפי שהוצג בסרטון ומגלגלים ומסדרים בתבנית עמוקה.
10. מפזרים מעל ההבטטות והחצילים המגולגלים את רוטב העגבניות ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות ואופים במשך 40 דקות.
11. 20 דקות אחרונות לכסות את התבנית בנייר כסף ולהמשיך באפייה.
12. לאחר 40 דקות מוציאים ,מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לעוד 5 דקות בתנור, מוציאים, מפזרים מעל בזילקום טרי קצוץ ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
גלילות חצילים במילוי בטטה וגבינות
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!