5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

גרנולה אגוזים תוצרת בית – פריכות אלוהית

היי, חבר הרפתקן במטבח! היום, אני הולך לחלוק איתכם מתכון פצצה להכנת גרנולה ביתית פריכה, אגוזית וטעימה להפליא. תשכחו ממתחזי הקרטון שנרכשו בחנות – זה הדבר האמיתי.

לגרנולה היסטוריה עשירה המושרשת בתרבות ההיפית של שנות ה-60, שבה אנשים עסקו במזונות טבעיים ושלמים. זה כמו מסיבה בקערה, המשלבת שיבולת שועל, אגוזים וכל טוב מתוק. המתכון שלנו כאן הוא טוויסט מודרני לקלאסיקה, עם פיצוץ טעם אגוזי שיגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד.

רכיבים:

אפשרויות חלופיות:

עבור חברינו הכשרים, ודאו שתמצית הוניל שלכם היא בעלת אישור כשרות. אתה יכול גם להחליף דבש בסירופ אגבה אם אתה בעניין. ללא גלוטן? השתמש בשיבולת שועל מאושרת ללא גלוטן. הגרנולה הזו עוסקת בהכללה!

טוב תזונתי:

תשואה וזמן: המתכון הזה מניב כ-6 כוסות גרנולה – הרבה לחלוק או לאגור לעצמכם. זמן התכוננות? 15 דקות קלילות. הכניסו אותו לתנור למשך 30 דקות, ובום – טוב תוצרת בית.

רמת קושי: קל, ידידי! אם אתה יכול לערבב דברים בקערה ולהפעיל את התנור, יש לך את זה. זה מתכון ידידותי למתחילים שיגרום לך להיראות כמו רוקסטאר במטבח.

טיפים לגדולת גרנולה:

הנה לך – הכרטיס שלך לגן עדן הגרנולה. תתכוננו למסיבה פריכה ואגוזית בפה! תהנו ואל תשכחו לחלוק את האהבה (או לאגור את הכל – אנחנו לא נשפוט).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות