תפריט סגור

דג אמנון מתכון עם ירקות ברוטב פיקנטי

דג אמנון מתכון

דג אמנון מתכון עם ירקות ברוטב פיקנטי

מצרכים להכנת דג אמנון עם ירקות:
4 יחידות דגי אמנון קפואים בוואקום
2 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
1 ראש שום קלוף מחולק לשיניים וכל שן לחתוך לחצי
כף אבקת מרק עוף
מעט מלח
חצי חבילת כוסברה קצוצה
2/3 כוס חד פעמית (שתייה קרה) שמן קנולה.
חצי כפית כורכום
חצי כף פפריקה חריפה
כף גדושה פפריקה אדומה בשמן (מרוקאית)
אפשרי להוסיף : פלפל חריף ירוק ,מעט פלפל צילי או פלפל אדום


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן ההכנה
1. להניח בסיר רחב את הגזר,גמבה ושיני השום.
2 מעל הירקות בסיר לפזר חצי מכמות הכוסברה ומעט מלח.
3. שוטפים את דגי האמנון ומניחים מעל הירקות והכוסברה כאשר העור של הדג כלפי מטה.
4. מפזרים מעל הדגים את הכוסברה שנותרה (חצי).
5. שמים בכוס את הכורכום וממלאים עד הסוף במים רותחים תוך כדי ערבוב ושופכים בכדינות מעל הדגים.
6. מדליקים את האש על חום גבוה ומבשלים עד לרתיחה ובעבוע ואז שמים בכוס את הפפריקות,מרק עוף והשמן ומערבבים היטב.
7. שופכים את תערובת השמן שהכנו בכוס עם התבלינים עד לכיסוי מלא של הדגים.
8. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-20 דקות.

מומלץ להגיש עם חלה טריה או לחם טרי

Posted in דגים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!