דג מרוקאי לשבת של עמוס אבטליון כולל סרטון

דג מרוקאי לשבת
דג מרוקאי לשבת של עמוס אבטליון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דג מרוקאי לשבת של עמוס אבטליון

מצרכים:
המרכיבים:

750 גרם דג בורי

לרוטב:

חבילת כוסברה – שטופה וקצוצה היטב

5 עגבניות בשלות גדולת או 7 קטנות מגוררות

4 שיני שום

2 כפות גדושות של פפריקה מרוקאית מתוקה

3 פלפל צ'ילי טרי קצוץ דק

1/2 כוס שמן קנולה

פלפל שחור

מלח

250 גרם רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את העגבניות המגוררות ביחד עם פלפל צילי קצוץ דק,שום,רסק עגבניות,כוסברה קצוצה ופפריקה מרוקאית מתוקה.
2. מחממים בסיר סוטאז' את השמן ושופכים את תערובת העגבניות,
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
3. לאחר רתיחה מנמיכים את האש ,ומבשלים על אש נמוכה למשך 30 דקות.
4. מפזרים מעל הדגים מלח ופלפל
5. לאחר כחצי שעה שבישלנו את הרוטב,מוסיפים את הדג לתוך רוטב העגבניות.
6. ממשיכים בבישול של הדג עם הרוטב למשך 10 דקות נוספות על אש נמוכה.
7. מסירים מהאש ומגישים.

המתכון באדיבות ערוץ האוכל

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: