תפריט סגור

דג פילה מושט ברוטב צימיצורי חריף

דג מושט ברוטב צימצורי חריף
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לדג פילה מושט ברוטב צימצורי.


מצרכים:
4 חתיכות פילה מושט
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
ראש מחולק לשיני שום
חצי כוס שמן זית
פלפל חריף ירוק
פלפל חריף אדום
2 לימונים
3 תפוחי אדמה

אופן ההכנה:
1. לקלף את התפוחי האדמה לסדר אותם בתבנית חד פעמי
2. את הדגים יש להשרות במים עם לימון
לאחר מכן מניחים את הדגים על התפוחי האדמה.
3. בקערה נפרדת קוצצים את הירק השום ואת הפלפלים החריפים
מוסיפים את השמן זית ןמיץ מלימון אחד
שמים תבלינים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
וחצי כפית צ'ילי גרוס לא חובה
מערבבים את הכל בקערה שופכים מעל הדגים שכל הדגים יהיו מכוסים ברוטב.
4. מעל חותכים פרוסות לימון
ועוד פלפל חריף אדום לא חובה.
5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 12 דקות.
בהצלחה ובתאבון 😘

Posted in דגים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!