דג פילה מושט ברוטב צימיצורי חריף

דג מושט ברוטב צימצורי חריף
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לדג פילה מושט ברוטב צימצורי.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לדג פילה מושט ברוטב צימצורי.

מצרכים:
4 חתיכות פילה מושט
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
ראש מחולק לשיני שום
חצי כוס שמן זית
פלפל חריף ירוק
פלפל חריף אדום
2 לימונים
3 תפוחי אדמה

אופן ההכנה:
1. לקלף את התפוחי האדמה לסדר אותם בתבנית חד פעמי
2. את הדגים יש להשרות במים עם לימון
לאחר מכן מניחים את הדגים על התפוחי האדמה.
3. בקערה נפרדת קוצצים את הירק השום ואת הפלפלים החריפים
מוסיפים את השמן זית ןמיץ מלימון אחד
שמים תבלינים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
וחצי כפית צ'ילי גרוס לא חובה
מערבבים את הכל בקערה שופכים מעל הדגים שכל הדגים יהיו מכוסים ברוטב.
4. מעל חותכים פרוסות לימון
ועוד פלפל חריף אדום לא חובה.
5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 12 דקות.
בהצלחה ובתאבון 😘

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: