המבורגר עוף ביתי

המבורגר עוף ביתי
אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה להמבורגר עוף ביתי.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה להמבורגר עוף ביתי.

מצרכים להכנת המבורגר עוף ביתי:

  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 3 בצלים ירוקים כולל גבעול קצוצים קטן ( ניתן להמיר לבצל רגיל קצוץ לא מגורד ! )
  • 250 גרם פרגיות טחון
  • 2 כפות שמן
  • מלח
  • כפית מלאה תבלין פלדלפיה או תבלין גריל עוף
  • רבע כפית ראס אל חנות
  • רבע כפית פלפל שחור טחון דק
  • כף פירורי לחם לבנים .
  • פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מכינים תבנית עם נייר אפיה ואז מרססים את נייר האפיה בשמן.
  3. יוצרים בעזרת ידיים משומנות מהתערובת המבורגרים (אפשר בעזרת רינג או שיוצרים כדורים בגודל כדור טניס ואז משטחים).
  4. מחממים תנור ך-200 מעליון לא טורבו (מפעילים רק את החלק העליון לא התחתון)
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך רבע שעה ואז הופכים ואופים למשך 5 דקות נוספות בערך עד שמזהיב.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: