דרגו את המתכון

מתכון משודרג לקציצות ברוטב:

מצרכים:

מתכונים נוספים

קציצות פרגית מתכון משגע
סוד הקסם של סבתא: קציצות ברוטב אדום טעים ומושלם!
מתכון לקציצות אפונה – מנה מנצחת

הוראות הכנה:

  1. הכנת הקציצות: בקערה גדולה, לערבב את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת תערובת אחידה. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות.
  2. הכנת הרוטב: בסיר רחב, לטגן את הבצל והשום עד להזהבה. להוסיף את רסק העגבניות, הכמון, ראס אל חנות, בהרט, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לערבב היטב ולהוסיף את מרק העוף ותפוחי האדמה. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט.
  3. הוספת הקציצות: בעזרת ידיים רטובות, ליצור קציצות בגודל הרצוי ולהניח אותן בעדינות בתוך הרוטב. לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שהקציצות מבושלות והרוטב מסמיך.
  4. הגשה: להגיש חם עם אורז לבן או פירה.

טיפים:

בתיאבון!

מתכון של טלי נחשונוב סבח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות