תפריט סגור

חזה עוף ברוטב טריאקי

חזה עוף בטריאקי

חזה עוף ברוטב טריאקי

מצרכים לחזה עוף בטריאקי
2 חזה עוף ללא עצם חתוכים לקוביות
4 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
1 כוס מיץ תפוזים טרי
2 כפיות שמן שומשום
ג'ינג'ר
מחמאה (מרגרינה בטעם חמאה) או מרגרינה רגילה
שומשום
בצל ירוק קצוץ




אופן הכנת חזה עוף בטריאקי:
התחתית:
1. מסדרים בתבנית פיירקס או כל תבנית מתאימה את קוביות החזה עוף.
2. מפזרים מעל לפי הסדר הבא את רוטב,סויה,דבש,מיץ תפוזים ,גרידת ג'ינג'ר ושמן שומשום.
3. משרים למשך 30 דקות במרינדה.
4. משמנים קלות מחבת פסים וצורבים את החזה עוף משני הצדדים.
5. מוציאים את החזה עוף מהמחבת ושמים בצלחת בצד.
6. במחבת אחרת קולים שומשום.ושמים בצד.
7. שמים מעט מחמאה(מרגרינה בטעם חמאה) במחבת ,ממיסים קלות ומוסיפים את המרינדה למחבת ולאחר מכן מוסיפים את החזה עוף ששמנו בצד.
8. מבשלים על אש גבוהה ומצמצמים את המרינדה,עד שנוצר רוטב טריאקי.
9. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ולבסוף מפזרים מעל שומשום קלוי.

בתאבון!!!

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!