דרגו את המתכון

"`html

מנה משגעת של חזה עוף ממולא בשר ברוטב

אין אחד שלא אוהב מנה עשויה היטב, עם רוטב עשיר ומוקפץ, שממרמת אותנו מיום למחר! אנחנו כאן היום עם מתכון מדהים, ממכר במיוחד, שיגרום לכולם לבקש תוספת. חזה עוף ממולא בשר, רוטב משגע וארוחה של כוכבים. תכינו את הסכו"ם כי הולך להיות ליקוק אצבעות!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות

הרכיבים הדרושים

כמובן שכל מנה מתחילה עם רכיבים איכותיים. אז לפני שמתחילים, נוודא שיש לנו את כל מה שדרוש כדי להביא לכם את התוצאה הכי טובה שיש.

עכשיו, כשהכל מוכן, ניתן להתקדם. אגב, למי שמעוניין לגרסה טבעונית, ניתן להשתמש בחלופות כמו טופו או פטריות.

שלבי ההכנה

אז כמו תמיד, בן זוגנו לסיר יכול להמתין בזמן שאנחנו מבשלים. הנה החלק העיקרי!

  1. נתחיל לחמם את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
  2. נוסיף את הבצל הקצוץ ונטגן עד שהבצל מתרכך ומשנה צבעו.
  3. נוסיף את השום הקצוץ ונטגן עוד כדקה.
  4. נכניס את הבשר הטחון למחבת, נמליח, ונערבב עד שהוא מתבשל ומשנה צבעו לחלוטין.
  5. נוסיף את הפפריקה, הפטרוזיליה והגבינה המגוררת, ונערבב היטב.
  6. עם תערובת הבשר המוכנה, ממלאים כל חזה עוף, סוגרים היטב בעזרת קיסם או חוט.
  7. מחממים שוב שמן זית במחבת, ומניחים את החזות הממולאים בזהירות.
  8. מבשלים את העוף מכל צדדים עד שהחזות משחימים.
  9. בינתיים, נערבב את הרסק, המים והסוכר בקערה גדולה.
  10. נשפוך את הרוטב על העוף במחבת, נביא לרתיחה ואז ננמיך לאש נמוכה.
  11. מבשלים כ40-45 דקות עד שהעוף מתבשל לחלוטין.
  12. מגישים חם עם רוטב מחלקו להנאה מלאה.

והנה, הצעד בא לאחר הצעד. מה שחשוב לזכור הוא שהבישול צריך להיות בהתאם להרגשה – אל תמהרו, תתנו למנות לקחת את הזמן להיגרם. השילוב של הבשר הרך עם הרוטב המדהים פשוט ממכר!

תוספות או שדרוגים אפשריים

אי לכך, כולנו יודעים שכולם אוהבים גיוון! הנה כמה רעיונות לשדרוגים ולתוספות שיהפכו את המנה לאגדית:

שדרוגים הם сладостное minem, אחד הטעימים ביותר שהוא כמו התהום של מגולל!

שאלות ותשובות

מהי יתרון של חזה עוף על פני חלקים אחרים?
חזה עוף הוא חלק רזה יותר עם פחות שומן, מה שהופך אותו לאופציה בריאה מאוד. הוא גם יכול להיות מאוד אוורירי ולא נופל באיכות של החלקים השמנים יותר.

איך אני יכול לדעת אם העוף מבושל?
עוף מבושל כשאין חלקים ורודים במרכזו. בנוסף, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 75 מעלות צלזיוס לפחות.

האם אפשר להכין את המנה יום מראש?
בהחלט! ניתן להכין את הכל מראש ורק לחמם שוב לפני ההגשה. הרוטב רק משתבח !

אני סובל מאלרגיות למזון. איך אפשר להתאים את המתכון?
למתכון קיימת גמישות רבה. אפשר כמובן להמיר את הבשר או את הגבינה בחלופות שתואמות לאלרגיות שלך.

כמה זמן נחוץ לעשרה אנשים?
מומלץ להכין כמות כפולה של כל רכיב. המנה הזו מאוד פופולרית, כך שכל אחד ירצה מנה נוספת.

האם יש לך טיפים לבישול נכון?
שימו לב לטמפרטורה הנכונה של החימום, תנו לעוף לנוח לאחר הבישול כדי שהתמציות יתאדו ולא יתייבשו.

מה התוספות הכי טובות למנה?
בקרוב, פירה תפוחי אדמה, זהבם, סלט רענן, ופסטה הם מכבידיים שמוסיפים וגם משדרגים את המנה.

איך אני מונע מהבשר להתייבש במהלך הבישול?
סוגרים את החזות היטב ומבשלים באש נמוכה, כך שלא יתרחש הרבה אובדן נוזלים.

האם אפשר להשתמש בתבלינים נוספים?
בהחלט! תשתמשו בכל התבלינים שאתם אוהבים, כמו כמון, קימל, או אפילו רוזמרין לקצת רעננות.

מה המנה המושלמת לצד חזה עוף ממולא?
אפשר לשדרג את הארוחה עם סלט ירקות צבעוני או קינואה עם ירקות.

שיהיה לכם בהצלחה והכי חשוב – שתפו עם חברים את המתכון הזה, ויחד ניהנה ממנה המדהימה הזאת!

"`

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות