חמוצים יפנים מתכון פשוט – תומר תומס

חמוצים יפנים מתכון פשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון פשוט של חמוצים יפנים.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של החמוצים היפנים:

מצרכים להכנת מתכון של חמוצים יפנים:

  • כרוב מוכשר ותוך לקוביות גסות
  • גמבות צהובות חתוכות לרצועות
  • גמבות ירוקותחתוכות לרצועות
  • גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • מלפפונים קשים חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • כף מלח
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 בקבוק חומץ טבעי 5%
  • 1 בקבוק מים(אחרי שהשתמשנו בחומץ, ממלאים את הבקבוק הריק במים כך שנוצר יחס של 1:1 בין המים לחומץ)
  • 1 כף גינגר טרי מגורד
  • 2 כפות שמן
  • כוס רוטב צילי מתוק
  • כוס סוכר

אופן הכנה:

  1. מתחילים בהכנת התמיסה: בסיר גדול שמים 1 ליטר חומץ ובקבוק מים,כוס סוכר,3 כפות שמן,כף מלח, 3 שיני כתושות,כף גינגר טרי ומביאים את הסיר לרתיחה ואז מכבים.
  2. שמים את כל הירקות בקערה או סיר גדול מערבבים את כל הירקות ושופכים מעל את התמיסה שהכנו ונותנים להתקרר ואז מוסיפים את הכוס רוטב צילי מתוק מערבבים ומעבירים את הירקות לצנצנות וכסים את הירקות בתמיסה שהכנו,מכסים נותנים שעה להתקרר בחוץ ואז מגישים או מכניסים לקירור,ניתן להגיש עם שומשום שחור(מומלץ לעשות עיקור לצנצנות ע"י כך שנשים מעט מים חמים, נערבב ונשפוך).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *