דרגו את המתכון

לילך טייב משתפת אותנו במתכון שלה לחרוסת ביתית מושלמת.

מצרכים להכת מתכון לחרוסת:

2 תפוחי עץ גדולים ועסיסיים קלופים וחתוכים לרבעים
10 תמרים ללא גלעין
1 בננה
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס אגוזים
1/2 כפית שטוחה אבקת זנגוויל
1/2 כפית שטוחה קינמון

אופן הכנת החרוסת:

1. שמים בקערת הבלנדר את התפוחים,ומוסיפים את שאר המרכיבים במתכון וטחנים עד אשר מתקבלת תערובת אחידה.
2. מעבירים את החרוסת לכלי סגור ומאחסנים במקרר.

סרטון עם מתכון נוסף להכנת חרוסת:

מתכונים נוספים לפסח:
לאפה כשרה לפסח
לחם טחינה כשר פסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות