דרגו את המתכון
השף שלום דרעי משתף אותנו במתכון שלו לחרוסת מושלמת לפסח.
מצרכים להכנת מתכון קל של חרוסת
חצי ק"ג ממרח תמרים אפשר גם לטחון לבד
1 כוס יין מתוק מתוק
4 תפוחי עץ ירוקים מגורד
1 כוס אגוזי מלך אפשר לערבב פקאן
1 כף קינמון
חצי כוס דבש
רבע כוס סילאן
כפית גינגר יבש טחון
חצי כפית ציפורן טחון
כף קינמון
רכז רימונים או מיץ רימון
אופן הכנת החרוסת
לערבב הכל ביחד אני ממליץ להכין יום יומיים לפניי שהטעמים יתרכזו
סרטון עם מתכון נוסף להכנת חרוסת: