Search

חריימה עם רוטב אדום פיקנטי

חריימה עם רוטב אדום פיקנטי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חריימה עם רוטב אדום פיקנטי

פרח גבסו משתפת אותנו במתכון לחריימה עם רוטב אדום פיקנטי

מצרכים:
6 מנות של דג דניס מחולק
מעט מלח
מעט מיץ לימון
לרוטב:
½ כוס שמן
10 שיני שום קצוצים
6 כפות רסק עגבניות (רצוי מאוד של יכין)
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
2 כפות כמון או כף כווריה (קימל טחון)
3 כוסות מים רגילים
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
חריימה מושלם מתכון מנצח
מתכון לחריימה מושלם של תומר תומס
מתכון לחריימה טונה וחומץ של תומר תומס

מתכון נוסף לחריימה:

אופן הכנה:
1. ראשית נכין את הרוטב – נחמם סיר שטוח עם חצי כוס שמן, נוסיף את השום ונטגן ממש מעט (למנוע מהשום להישרף).
2. נוסיף את הרסק ונערבב היטב, ואז נוסיף פפריקה ונערבב שוב היטב (צורת הטיגון של הרסק והפפריקה פותחים את התבלינים ונותנים ארומה מיוחדת).
3. נוסיף את המים ונביא לרתיחה.
4. נעביר את הסיר ללהבה נמוכה ונמשיך לבשל למשך שעה שלמה. מידי פעם נערבב את הרוטב ונבדוק נוזלים.
5. אחרי שהרוטב מתבשל במשך שעה הוא כבר סמיך יותר, וזה הזמן שבו מוסיפים את הכמון וממשיכים בישול לעשר דקות. נערבב היטב.
6. כעת נטפל בדגים – נפרוס את הדגים למנות, ממליחים מעט את הדגים במלח ומיץ לימון ונניח לחמש דקות בלבד
נשטוף היטב את הדגים ונוסיף לסיר.
7. עם כף נכסה את הדגים עם הרוטב ונביא לרתיחה. במידה והרוטב סמיך מאוד, נוסיף מים רותחים.
8. נעביר את הסיר ללהבה נמוכה ונמשיך לבשל לעוד רבע שעה עד עשרים דקות (דג דניס מתבשל מהר ולא מצריך בישול ארוך).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות