דרגו את המתכון

טחול ממולא מרוקאי מתכון אורגינל

טחול ממולא מרוקאי מתכון של השף שלו קמחי מבית ספר לבישול "ארט שף"

מצרכים:

▪️ 1 טחול בקר
▪️ 300 גרם שומן כבש
▪️ 1/2 קילו כבד בקר צלוי
▪️ 1/2 קילו לב בקר
▪️ 1 צרור כוסברה
▪️ 2 צרורות פטרוזיליה
▪️ 2 ראשים שום מקולף
▪️ 2 כפות אריסה ביתית
▪️ 1 כפית סודני טחון
▪️ 2 כפות כמון
▪️ 1 כף פלפל שחור
▪️ מלח לפי הטעם
אופן הכנה מופיע בהמשך.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הטחול:

מתכונים נוספים:
מעורב ירושלמי בקונכיית בוריקה מתכון מנצח
פסטיה מתכון מושלם לעצלנים
מתכון למעורב ירושלמי מושלם של תומר תומס

אופן הכנה:

▪️ מערבבים הכל, ממלאים את כיס הטחול ותופרים אותו.
▪️ אופים כשעה בחום בינוני (170 מעלות)
▪️ מקררים. לאחר מכן חותכים לפרוסות ניתן לצלות על מחבת או על רשת צלייה
▪️ ניתן לעטוף כל פרוסה בנייר כסף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות