טרטר בקר קלאסי – תומר תומס

טרטר בקר קלאסי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון מושלם של טרטר בקר קלאסי

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון של טרטר בקר:

מצרכים להכנת טרטר בקר קלאסי:

  • 150 גרם פילה בקר טרי
  • חתיכת בצל ירוק
  • 1 עגבניה
  • 1 בצל שאלוט
  • 1 מלפפון חמוץ
  • 1 פלפל צילי חריף
  • 1 כפית חרדל דיזון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט שמן זית
  • 1 בגט חתוך לפרוסות
  • 1 חלמון

אופן הכנה:

  1. פורסים את הפילה בקר לפרוסות ואז קוצצים דק ושמים בקערה(במידת הצורך מנקים את הפילה ).
  2. קוצצים את שאר הירקות בדומה לפילה בקר ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים כפית חרדל דיזון, חצי כפית פלפל שחור גרוס וכף שמן זית ושמים בצד למשך 10 דקות.
  4. להגשה פורסים בגט ומטגנים קלות מ-2 הצדדים במחבת חם עם מעט שמן זית(אפשר להוסיף למחבת מעט מלח גס וצילי(לא חובה).
  5. לוקחים חלמון ושמים מעל מעט מלח ושמים בצד.
  6. מתחילים בצילחות המנה: מפזרים בצלחת מלח גס עם צילי,שמים במרכז הצלחת רינג ומכניסים לתוך הרינג את טרטר פילה בקר ומיישרים ודוחסים קלות,יוצרים מעין שקע קטן לחלמון במרכז הטרטר,מסירים את הרינד ושמים בשקע שיצרנו את החלמון,מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ,מסדרים את הצנימים שהכנו ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *