תפריט סגור

יקיטורי סלמון – תומר תומס

שיפודי יקיטורי סלמון תומר תומס
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו ליקיטורי סלמון.

מצרכים:


500 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות גדולות (ללא הקצוות).
3 כפות רוטב אסייאתי למוקפץ של אסם.
3 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סצואן
שיפודי יקיטורי
פטריות שמפניון טריות ללא הרגל
פרחי ברוקולי חצויים
צילי (לא חובה)

אופן הכנה:
1. מערבבים בקערה קטנה את קוביות הסלמון עם הרוטב האסייאתי והשמן זית .
2. שמים בכל שיפוד יקיטורי 3 קוביות של סלמון שהכנו,כאשר בין על קוביה ניתן לשים עגבניה או כל ירק אחר.
3. לאחר ששיפדנו את הסלמון מוסיפים לקערה עם הנוזלים בה הנחנו את הסלמון את הרוטב סצואן,מעט שמן זית,מערבבים וטובלים בתוכו את הפטריות והברוקולי.
4. שמים את שיפודי הסלמון על מחבת חמה או פלנצה וצולים מכל הצדדים וגם את הירקות ומגישים.

Posted in דגים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!