דרגו את המתכון

כדורי בשר לילדים מתכון קל שלא תפסיקו לאכול

דבר בטוח! הנה מתכון מהנה וטעים לקציצות שיגרמו לילדים שלכם לבקש שניות ושלישים! הקציצות המלוחות האלה מושלמות לארוחת ערב משפחתית או פינוק בקופסת אוכל. הם עמוסים בטעם, קלים להכנה ומגוונים מספיק כדי להתאים לצרכים תזונתיים שונים.

לקציצות יש היסטוריה ארוכה על פני תרבויות שונות, מהמטבח האיטלקי ועד המטבח השוודי. הם אהובים על הרבגוניות והטעם המנחם שלהם. המתכון שלנו שואב השראה ממתכוני קציצות מסורתיים אך מוסיף טוויסט ידידותי לילדים!

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. התחל באיסוף כל החומרים שלך והכנתם. קוצצים את הבצל, טוחנים את השום וקוצצים את הפטרוזיליה דק.
  2. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את בשר הבקר הטחון, פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, הבצל הקצוץ, השום הטחון, הביצה, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח והפלפל השחור. מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. לוקחים מנות קטנות מהתערובת ומגלגלים אותן לכדורים בקוטר של כ-2-3 ס"מ. אתה יכול להתאים את הגודל לפי העדפתך.
  4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. לאחר שהם חמים, מוסיפים את הקציצות למחבת, ומקפידים לא להעמיס אותן יתר על המידה. מבשלים כ-8-10 דקות, הופכים מדי פעם, עד שהם שחומים מכל הצדדים ומבושלים.
  5. לאחר שהקציצות מבושלות, מעבירים אותן לצלחת הגשה. אתה יכול להגיש אותם עם הרוטב האהוב עליך, הפסטה, או בפני עצמם כחטיף טעים.

חלופות כשרות:

ניתן להשתמש בבשר בקר טחון או הודו כשר, ולוודא שפירורי הלחם וגבינת הפרמזן יהיו בעלי כשרות.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מכין כ-20 קציצות, תלוי בגודל.

זמן הכנה: לוקח בערך 30 דקות להכין ולבשל את הקציצות האלה.

רמת קושי: קלה. מתכון זה מושלם לבשלנים מתחילים ומנוסים כאחד!

טיפים לשיפור:

כדורי בשר תוצרת בית אלה בטוח יהפכו לאהובים על המשפחה! הם פשוטים להכנה, טעימים לאכילה ומגוונים מספיק כדי להתאים לכל אירוע. אז אספו את המרכיבים שלכם והתחילו לבשל! הילדים שלך יודו לך על זה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות