תפריט סגור

כנפיים במרינדת צילי דבש עם בצלצלי שאלוט

כנפיים במרינדת צילי דבש
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

כנפיים במרינדת צילי דבש עם בצלצלי שאלוט

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת כנפיים במרינדת צילי דבש:

1 ק"ג כנפיים חצויות
7 בצלצלי שאלוט
מלח גס
שומשום

למרינדה:
חצי כוס רוטב צילי מתוק
כף פפריקה
כפית דבש
כפית מלח
חצי כוס שמן זית


אופן הכנה:
1. שמים בקערה גדולה את הכנפיים והבצל.
2. מתחילים בהכנת המרינדה: מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת תערובת אחידה.
3. שופכים את המרינדה על קערת הכנפיים והבצל,לכסות ולהכניס למקרר למשך שעה.
4. לאחר שעה מעבירים את הכנפיים במרינדה לתבנית,מפזרים מעל מלח גס ושומשום מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך שעה,לאחר שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים באפייה בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

מתכונים נוספים:

מתכון לעוף שלם בתנור

מתכון נוסף של כנפיים ברוטב צילי:

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!