תפריט סגור

כנפיים במרינדת צילי דבש עם בצלצלי שאלוט

כנפיים במרינדת צילי דבש

כנפיים במרינדת צילי דבש עם בצלצלי שאלוט

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת כנפיים במרינדת צילי דבש:

1 ק"ג כנפיים חצויות
7 בצלצלי שאלוט
מלח גס
שומשום

למרינדה:
חצי כוס רוטב צילי מתוק
כף פפריקה
כפית דבש
כפית מלח
חצי כוס שמן זית





אופן הכנה:
1. שמים בקערה גדולה את הכנפיים והבצל.
2. מתחילים בהכנת המרינדה: מערבבים את כל חומרי המרינדה עד לקבלת תערובת אחידה.
3. שופכים את המרינדה על קערת הכנפיים והבצל,לכסות ולהכניס למקרר למשך שעה.
4. לאחר שעה מעבירים את הכנפיים במרינדה לתבנית,מפזרים מעל מלח גס ושומשום מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך שעה,לאחר שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים באפייה בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

מתכונים נוספים:

מתכון לעוף שלם בתנור

מתכון נוסף של כנפיים ברוטב צילי:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
כנפיים במרינדת צילי דבש
Published On
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!