כרובית אפויה בתנור בציפוי פירורי לחם.

כרובית אפויה בתנור
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ליהי קרויץ משתפת אותנו במתכון שלה לכרובית אפויה בתנור.

  • 1 ראש כרובית לפרק לפרחים
  • 1 כפית מלח
  • 150 גרם פירורי לחם
  • 3 כפות שומשום
  • רבע כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מים

אופן הכנה:

  • 1 ראש כרובית לפרק לפרחים, מחממים בסיר גדול מים, להוסיף 1 כפית מלח, כאשר המים רתחו להוסיף את הכרובית ולהרתיח 5-7 דקות עד אשר היא מבושלת אבל עדיין קריספית.
  • לסנן אותה לשטוף במי ברז.
  • לשים בקערה כ-150 גרם פירורי לחם,להוסיף 3 כפות שומשום, כרבע כפית מלח, קורט פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה , לערבב ולהוסיף שמן קנולה כ-3 כפות -עד שמתקבלת תערובת כמו חול רטוב.
  • לשים בקערה 1 ביצה- קצת פלפל שחור מעט מלח 1 כפית מים ולערבב.
  • לקחת תבנית אפייה מרופדת להתיז ספרי שמן על הנייר.
  • לטבול את הכרובית בביצה ולאחר מכן לצפות בפירורי הלחם.
  • לחמם את התנור לחום גבוה כ-200 מעלות ולאפות עד הזהבה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הכרובית אפויה בתנור:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: