כרובית אפויה בתנור בציפוי פירורי לחם.

כרובית אפויה בתנור
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ליהי קרויץ משתפת אותנו במתכון שלה לכרובית אפויה בתנור.

  • 1 ראש כרובית לפרק לפרחים
  • 1 כפית מלח
  • 150 גרם פירורי לחם
  • 3 כפות שומשום
  • רבע כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מים

אופן הכנה:

  • 1 ראש כרובית לפרק לפרחים, מחממים בסיר גדול מים, להוסיף 1 כפית מלח, כאשר המים רתחו להוסיף את הכרובית ולהרתיח 5-7 דקות עד אשר היא מבושלת אבל עדיין קריספית.
  • לסנן אותה לשטוף במי ברז.
  • לשים בקערה כ-150 גרם פירורי לחם,להוסיף 3 כפות שומשום, כרבע כפית מלח, קורט פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה , לערבב ולהוסיף שמן קנולה כ-3 כפות -עד שמתקבלת תערובת כמו חול רטוב.
  • לשים בקערה 1 ביצה- קצת פלפל שחור מעט מלח 1 כפית מים ולערבב.
  • לקחת תבנית אפייה מרופדת להתיז ספרי שמן על הנייר.
  • לטבול את הכרובית בביצה ולאחר מכן לצפות בפירורי הלחם.
  • לחמם את התנור לחום גבוה כ-200 מעלות ולאפות עד הזהבה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הכרובית אפויה בתנור:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: