דרגו את המתכון
כרובית מבושלת מתובלת
זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 20-25 דקות
מרכיבים:
- בצל קטן, קצוץ
- 1 ראש כרובית, מופרד לפרחים ומושרה במי מלח או חומץ
- כף פפריקה מתוקה
- כפית פפריקה חריפה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כפית כמון
- מלח לפי הטעם
- 2-3 כפות שמן זית
תבשיל כרובית ברוטב אדום
מתכונים נוספים
פיצה כרובית וקמח שקדים: המתכון המושלם למאכל בריא, טעים וממכר
פירה כרובית כבר אכלתם? מתכון חלבי מ-ד-ה-י-ם
פשטידת כרובית וקישואים מושלמת ללא קמח
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית בסיר בינוני עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את פרחי הכרובית לסיר.
- יוצקים מים לסיר עד לגובה של כשליש מגובה הכרובית.
- מתבלים בפפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, כמון ומלח.
- מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה.
- ממשיכים לבשל עד שהכרובית רכה וספגה את כל הנוזלים (20-25 דקות).
- מגישים חם ובתאבון!
טיפ: ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה או כוסברה לקראת סוף הבישול לקבלת טעם וארומה עשירים יותר.
מתכון של מדי רואקי.