לביבות ברוקולי וגבינה מושלמות

לביבות ברוקולי וגבינה
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מתכון קל ופשוט ללביבות ברוקולי וגבינה.

מצרכים:

1 ראש גדול של ברוקולי חתוך לפרחים ללא הגזע של הברוקולי
1 ביצה לארג'
1/2 בצל
2 כפיות שום כתוש
1/3 כוס פרמזן
1/3 כוס קמח
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
ספריי שמן (רצוי תרסיס של שמן זית)

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. שמים במעבד מזון את פרחי הברוקולי ומפעילים בפולסים עד אשר הברוקולי קצוץ,מוסיפים למעבד המזון את הבצל,קמח,ביצה,שום כתוש,פרמזן ושוב מפעילים בפולסים עד אשר מתקבלת תערובת חלקה ואז מוסיפים את המלח ופלפל.
  3. יוצרים מהתערובת לביבות בגודל שמוצג בתמונה (בערך 8-10 לביבות) ומסדרים עם מרווחים על תבנית עם נייר אפיה משומן (מרססים את נייר האפיה עם תרסיס השמן).
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 12-15 דקות כל צד עד שמזהיב או ניתן לטגן במחבת.
  5. נותנים ללביבות להתקרר ומגישים עם יוגורט.

סרטון עם מתכון ללביבות ברוקולי ללא קמח:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: