לביבות תירס קלות להכנה של אורית לוי

לביבות תירס קלות להכנה
לביבות תירס קלות להכנה של אורית לוי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לביבות תירס קלות להכנה של אורית לוי

המתכון באדיבות : אורית לוי


מצרכים להכנת לביבות תירס:

    • 1 שימורי תירס קטן ללא נוזלים
    • 3 כפות קמח מלאות
    • 2 ביצים
    • 2 כפות פירורי לחם רגילים או מוזהבים
    • 1 כף אבקת מרק עוף (אפשר לוותר)
    • פלפל שחור
    • מלח
    • 1 כוס חד פעמית של שתיה קרה של גבינה צהובה מגורדת

 

אופן הכנה:

  1. במחבת מחממים שמן.
  2. טוחנים באמצעות מוט בלנדר (או בבלנדר) את גרעיני התירס בקערה.
  3. מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. בעזרת כף שמים את הלביבות במחבת(כפי שהוצג בסרטון) ומטגנים משני הצדדים.
  5. לאחר טיגון משני הצדדים , מעבירים למגש עם נייר סופג.

ניתן להגיש עם שמנת חמוצה/סוכר חום/רסק תפוחי עץ

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: