דרגו את המתכון

אין כמו לביבות חמות שיוצאות מהמחבת והבל הירוק מוסיף טעם מושלם. תודה לציפי ששון על המתכון.

מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק:

אופן הכנה:

  1. מגרדים את תפוח האדמה והבצל על פומפיה בחלק הגס לתוך קערה ואז שמים במסננת להפטר מכל הנוזלים.
  2. שמים בקערה את כל חומרי המתכון ביחד עם הבצל והתפוח אדמה שגירדנו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
  3. מחממים שמן במחבת, ובעזרת כף מזיגה לוקחים מהתערובת של הלביבות ויוצקים במחבת ומשטחים כל לביבה ומטגנים 2 דקות מכל צד עד לקבלת השחמה יפה.
  4. לאחר ההשחמה, מוציאים את הלביבות לנייר סופג וניתן להגיש עם שמנת חמוצה מעל הלביבות ובצל ירוק.

סרטון עם מתכון נוסף ללביבות תפוחי אדמה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות