לביבות תפוח אדמה עם כרישה (פראסה)

לביבות תפוח אדמה וכרישה
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות תפוח אדמה עם כרישה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות תפוח אדמה עם כרישה.

מצרכים:

2 גבעולי פראסה
2 תפו"א מבושלים
2 ביצים
2-3 כפות קמח מצה
חצי כוס שמן קנולה לטיגון
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:

  • לשטוף היטב את הפראסה החתוכה ולהרתיח 10 דקות.
  • לקצוץ דק.
  • לבשל את התפו"א עם הקליפה בישול מלא לקלף ולמעוך להוסיף את הפראסה.
  • ביצים ,קמח מצה ,מלח ופלפל לפי הטעם ליצור קציצות ולטגן .

סרטון עם מתכון נוסף לקציצות כרישה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: