לביבות תפוח אדמה עם כרישה (פראסה)

לביבות תפוח אדמה וכרישה
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות תפוח אדמה עם כרישה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות תפוח אדמה עם כרישה.

מצרכים:

2 גבעולי פראסה
2 תפו"א מבושלים
2 ביצים
2-3 כפות קמח מצה
חצי כוס שמן קנולה לטיגון
מלח
פלפל שחור

אופן הכנה:

  • לשטוף היטב את הפראסה החתוכה ולהרתיח 10 דקות.
  • לקצוץ דק.
  • לבשל את התפו"א עם הקליפה בישול מלא לקלף ולמעוך להוסיף את הפראסה.
  • ביצים ,קמח מצה ,מלח ופלפל לפי הטעם ליצור קציצות ולטגן .

סרטון עם מתכון נוסף לקציצות כרישה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: