לזניה גבינות ותרד

לזניה גבינות ותרד
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללזניה גבינות ותרד.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללזניה גבינות ותרד.

מצרכים:

  • 8 דפי לזניה
  • חב' תרד
  • כף שמן זית
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 קוטג'
  • 300 גר מוצרלה מגורדת
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לבישול
  • 3 כפות עגבניות מרוסקות
  • כף גדושה תבלין פיצה
  • מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט
  • טבעות זיתים
  • תבנית פיירקס מלבנית 20/20

אופן הכנה:

  • לשלוק את התרד במים רותחים .
  • לסנן טוב להורדת כל הנוזלים.
  • לטגן עם שמן זית ושום לתבל קורט מלח ופלפל 5 דקות להניח בצד.
  • לסדר שכבה דפי לזניה.
  • בקערית לערבב שמנת לבישול עם קוטג' וביצים לתבל קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל.
  • לצקת 1/4 כמות על הדפים.
  • מעל 1/4 מכמות המוצרלה.
  • 1/3 מהתרד.
  • להמשיך עוד 2 פעמים דפים מעל רוטב מעל מוצרלה ותרד .
  • שכבה רביעית בלי תרד.
  • לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות.
  • 15 דקות ולהוציא מהתנור.
  • בקערית לערבב עגבניות מרוסקות עם תבלין פיצה וקורט מלח .
  • למרוח מעל לפזר טבעות זיתים ולאפות עוד 45 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף ללזניה גבינות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: