לזניה גבינות ותרד

לזניה גבינות ותרד
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללזניה גבינות ותרד.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דורית אלישע משתפת אותנו במתכון שלה ללזניה גבינות ותרד.

מצרכים:

  • 8 דפי לזניה
  • חב' תרד
  • כף שמן זית
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 קוטג'
  • 300 גר מוצרלה מגורדת
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לבישול
  • 3 כפות עגבניות מרוסקות
  • כף גדושה תבלין פיצה
  • מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט
  • טבעות זיתים
  • תבנית פיירקס מלבנית 20/20

אופן הכנה:

  • לשלוק את התרד במים רותחים .
  • לסנן טוב להורדת כל הנוזלים.
  • לטגן עם שמן זית ושום לתבל קורט מלח ופלפל 5 דקות להניח בצד.
  • לסדר שכבה דפי לזניה.
  • בקערית לערבב שמנת לבישול עם קוטג' וביצים לתבל קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל.
  • לצקת 1/4 כמות על הדפים.
  • מעל 1/4 מכמות המוצרלה.
  • 1/3 מהתרד.
  • להמשיך עוד 2 פעמים דפים מעל רוטב מעל מוצרלה ותרד .
  • שכבה רביעית בלי תרד.
  • לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות.
  • 15 דקות ולהוציא מהתנור.
  • בקערית לערבב עגבניות מרוסקות עם תבלין פיצה וקורט מלח .
  • למרוח מעל לפזר טבעות זיתים ולאפות עוד 45 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף ללזניה גבינות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: