תפריט סגור

לחם בננה מתכון

לחם בננה מתכון

לחם בננה מתכון

מצרכים:
2-3 בננות מקולפות ובשלות
1/3 כוס חמאה מומסת
1 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
1 ביצה גדולה טרופה
1 כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית עם חמאה.
2. בקערה,מועכים את הבננות עם מזלג עד לקבלת תערובת חלקה,מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
3. מוסיפים לתערובת את אבקת הסודה לשתיה,והמלח.
4. מוסיפים את הסוכר ,תמצית וניל והביצה ולאחר מכן את הקמח,מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית ואופים 40-50 דקות ב-175 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
6. מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר כמה דקות ומגישים.

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!