תפריט סגור

לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה

לחם טחינה כשר לפסח

לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה – מתכון של אורית לוי


מצרכים להכנת לחם טחינה כשר לפסח:
6 כפות גדושות טחינה גולמית
4 ביצים טרופות
2 כפות סילאן או דבש
חצי שקית אבקת אפייה (5 גר')
שומשום לפיזור או גרעיני חמניה (לא חובה)
חצי כפית מלח





אופן ההכנה:
1. את התנור מחממים ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל המצרכים.
3. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה ואופים במשך 25 דקות.
4. על מנת לבדוק שהלחם מוכן, נועצים קיסם במרכז הלחם, במידה ויוצא יבש אז הלחם מוכן.
5. נותנים ללחם להתקרר ומגישים עם ממרח אהוב כגון חומוס,פסטו או כל ממרח אחר.

מתכון נוסף להכנת לחם טחינה:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
לחם טחינה כשר לפסח
Published On
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!