לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה

לחם טחינה כשר לפסח
לחם טחינה כשר לפסח מתכון קל של אורית לוי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

לחם טחינה מושלם לפסח ולכל ימות השנה – מתכון של אורית לוי


מצרכים להכנת לחם טחינה כשר לפסח:
6 כפות גדושות טחינה גולמית
4 ביצים טרופות
2 כפות סילאן או דבש
חצי שקית אבקת אפייה (5 גר')
שומשום לפיזור או גרעיני חמניה (לא חובה)
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
1. את התנור מחממים ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל המצרכים.
3. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה ואופים במשך 25 דקות.
4. על מנת לבדוק שהלחם מוכן, נועצים קיסם במרכז הלחם, במידה ויוצא יבש אז הלחם מוכן.
5. נותנים ללחם להתקרר ומגישים עם ממרח אהוב כגון חומוס,פסטו או כל ממרח אחר.

מתכון נוסף להכנת לחם טחינה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: