תפריט סגור

לחם פרנה ביתי מתכון של אביהו שהרבני

לחם פרנה ביתי

לחם פרנה ביתי מתכון של אביהו שהרבני

מצרכים:
500 גרם קמח
25 גרם שמרים
כפית שטוחה של מלח
כפית שטוחה סוכר
כף מלאה של גרגירי קימל
מים לפי ספיגה של הבצק
שמן זית חצי כוס







קבוצת רכישה ל-48 שעות בלבד!!!
סיר טיגון ללא שמן של חברת טפאל עם אחריות של ניופאן במחיר הכי נמוך בשוק
לפרטים והזמנה חייגו עכשיו : 052-7876868
FX100015 TEFAL

אופן ההכנה:
מערבבים בקערת מיקסר את הקמח מלח סוכר גרגירי קימל ומוסיפים שמרים ואז את השמן, מוסיפים מים לפי ספיגה שיהיה בצק רך אבל לא יותר מידי נוזלי
מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו מפילים אותו ומתפיחים שוב על משטח ישר מחלקים את הבצק לפי מה שבוחרים שמים בתבנית אפייה משומנת ושמן זית גם על הלחם ומעט מלח אופים בתנור על 240 מעלות עד שזה משחים קלות
וזה מוכן.
בתיאבון

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
לחם פרנה ביתי
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!