תפריט סגור

לחם פרנה מרוקאי

לחם פרנה מרוקאי
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה ללחם פרנה מרוקאי.

מצרכים למתכון:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
2.5 כוסות מים פושרים


הוראות הכנה:
את הקמח והשמרים מערבבים בקערה. מוסיפים לקערה גם מלח, סוכר ושמן ומערבבים שוב.
לקערת הקמח מוסיפים בהדרגה מים, רק עד שמתקבל בצק אחיד, רק ודביק.
מכסים את קערת הבצק במגבת לחה ומתפיחים כ- 45 דקות.
לאחר התפחה ראשונית, לשים את בצק הפרנה היטב, מחלקים ל-6 חלקים שווים, מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה של חצי שעה.
מחממים תנור ל-250 מעלות (למי שיש אבן שמוט או חלוקי נחל מומלץ לחמם את התנור יחד איתם) לאחר 20 דקות מורידים את חום התנור ל-180 מעלות.
כל כדור פרנה משטחים לעיגול גדול, מקמחים טוב את העיגולים משני הצדדים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
את הפרנה אופים במשך 23 דקות
בהצלחה ובתאבון

Posted in לחמים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!