דרגו את המתכון

לחם קל ביתי מושלם – רק עד 40 קלוריות לפרוסה!

דמיינו את הבוקר שלכם עם פרוסה טרייה של לחם קליל ואוורירי, כזה שריח האפייה שלו ממלא את כל הבית וגורם לכם לזנק מהמיטה ישר למטבח. ועכשיו, מה אם הייתי אומר לכם שהלחם הזה מכיל עד 40 קלוריות בלבד לכל פרוסה? כן, חלום פרוסות הלחם הדיאטטי עומד ממש להתגשם במטבח שלכם – ועם מתכון כל כך פשוט ומהיר, אין סיבה לחכות למחר!

מידע בסיסי על המתכון:

המצרכים למתכון:

הוראות ההכנה – קל, פשוט וטעים בטירוף:

  1. בקערה גדולה ערבבו את הקמח, השמרים, המלח והסוכר (או הדבש). הקפידו לערבב היטב, כדי שהטעמים יתפזרו בצורה אחידה.
  2. הוסיפו פנימה את המים הפושרים ואת שמן הזית וערבבו בעזרת כף עץ, עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט. אל דאגה אם מרגיש לכם דביק מדי – המרקם הזה ייתן בסופו של דבר לחם אוורירי ומושלם!
  3. כסו את הקערה במטלית מטבח לחה ותנו לבצק לתפוח כ-30 דקות במקום חמים. הבצק אמור להכפיל את נפחו, והריח במטבח כבר בשלב הזה יהיה נפלא.
  4. לאחר מכן, לושו את הבצק שוב מעט בידיים מקומחות, ועצבו צורה מאורכת המתאימה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  5. חממו את התנור מראש ל-190 מעלות ואפו את הלחם כ-30 דקות, עד שהכיכר מקבלת צבע זהוב יפה ואחיד, והריח המתפשט בבית מעורר לכם את כל בלוטות הטעם!
  6. הסירו את הלחם מהתנור, תנו לו להתקרר כ-10 דקות לפני שאתם פורסים פרוסה ומגלים את התענוג הזה מקרוב.

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה:

וריאציות ושדרוגים:

איך להגיש?

שאלות נפוצות:

כעת כל שנותר זה להפשיל שרוולים ולהתחיל לאפות את הכיכר הבריאה והטעימה ביותר שהייתה לכם! אנחנו מבטיחים: לאחר לחם כזה, כבר לא תחזרו לעולם ללחם רגיל. נסו ושתפו אותנו בתוצאות הטעימות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות