מאפה שמרים שוקולד מושלם

מאפה שוקולד שמרים
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

זוהר קצב משתפת אותנו במתכון שלה למאפה שמרים שוקולד.

  • 1 ק"ג קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כף ורבע שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • מים להוסיף חמימים לפי הצורך
  • לקבלת בצק נעים ורך אך לא דביק
  • 3 חפיסות שוקולד מריר משובח

אופן ההכנה

  • את החומרים היבשים שמים בקערה.
  • 1מוסיפים את החומרים הרטובים ואז ללוש לבצק רך ונעים לא דביק.
  • לחלק את הבצק ל40 עיגולים קטנים מאד( אחכ זה תופח לא לדאוג).
  • להכניס בתוך כל אחד קוביית שוקולד ולסגור לכדור יפה וחלק.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה.
  • בנתיים על הגז מכינים סירופ :כוס סוכר+ כוס מים 15 דקות בישול.
  • בשלב זה סוחטים לימון לתוך הסירופ.
  • איך שהעוגות יוצאות מהתנור למרוח מהסירופ בנדיבות ולפזר קוקוס.
  • בתאבון ובהצלחה.

סרטון עם מתכון לקראנץ שוקולד:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: