תפריט סגור

מאפה שמרים שוקולד מושלם

מאפה שוקולד שמרים

זוהר קצב משתפת אותנו במתכון שלה למאפה שמרים שוקולד.

  • 1 ק"ג קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כף ורבע שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • מים להוסיף חמימים לפי הצורך
  • לקבלת בצק נעים ורך אך לא דביק
  • 3 חפיסות שוקולד מריר משובח

אופן ההכנה

  • את החומרים היבשים שמים בקערה.
  • 1מוסיפים את החומרים הרטובים ואז ללוש לבצק רך ונעים לא דביק.
  • לחלק את הבצק ל40 עיגולים קטנים מאד( אחכ זה תופח לא לדאוג).
  • להכניס בתוך כל אחד קוביית שוקולד ולסגור לכדור יפה וחלק.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה.
  • בנתיים על הגז מכינים סירופ :כוס סוכר+ כוס מים 15 דקות בישול.
  • בשלב זה סוחטים לימון לתוך הסירופ.
  • איך שהעוגות יוצאות מהתנור למרוח מהסירופ בנדיבות ולפזר קוקוס.
  • בתאבון ובהצלחה.

סרטון עם מתכון לקראנץ שוקולד:

Posted in מאפים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!