דרגו את המתכון

מאפינס גבינה מתוקה שאי אפשר לעמוד בפניו

מאפינס גבינה מתוקים מענגים אלה הם פינוק מענג המשלב את הטוב הקרמי של הגבינה עם המתיקות של הסוכר, ויוצר איזון מושלם של טעמים בכל ביס. מקורם בשיטות האפייה המסורתיות, המאפינס הללו התפתחו למתכון אהוב שאהוב על הפשטות שלו וטעמו מעורר הפה.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית מאפינס בציפוי נייר או משמנים בתרסיס בישול.
  2. בקערת ערבוב גדולה מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. בקערה אחרת מקציפים את גבינת השמנת עד לקבלת קרם חלק.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, לגבינת השמנת, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
  5. מערבבים פנימה את החלב, השמן הצמחי ותמצית הוניל עד להטמעה מלאה.
  6. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, ומערבבים רק עד שהם מתאחדים. היזהר לא לערבב יתר על המידה; כמה גושים זה בסדר.
  7. אם משתמשים בשימורים, מקפלים אותם בעדינות לתוך הבלילה עד לפיזור אחיד.
  8. מזלפים את הבלילה בתבנית המאפינס המוכנה, וממלאים כל כוס כשני שליש.
  9. אופים בתנור שחומם מראש במשך 18-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי.
  10. מוציאים מהתנור ומניחים למאפינס להתקרר בתבנית 5 דקות לפני שמעבירים אותם לרשת להתקררות מלאה.
  11. הגישו את מאפינס הגבינה המתוקים האלה חמים או בטמפרטורת החדר לפינוק מענג בכל שעה ביום.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות, יש לוודא שכל המרכיבים המשמשים הם כשרים.

החליפו את מרכיבי החלב בחלופות שאינן חלביות, כמו חלב סויה או שקדים, וגבינת שמנת ללא חלב, כדי שהמתכון מתאים לטבעונים או לבעלי אי סבילות ללקטוז.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מניב כ-12 מאפינס.

זמן הכנה: ההכנה אורכת כ-15 דקות, עם 20 דקות נוספות לאפייה.

רמת קושי: קַל

טיפים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות