מדריך : איך מכינים סבאייה תימנית

איך מכינים סבאייה תימנית
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לסבאייה תימנית.

סרטון המדגים איך מכינים סבאייה (למתכון הכתוב יש לגלול לתחתית הדף):

מצרכים:
קילו קמח
3 כפות סוכר
חצי כף שמרים
כף מלח
3-3/12 מים

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שמים את הקמח הסוכר והשמרים ומתחילים לערבל
תוך כדי ערבוב מוסיפים את המים
מתחילים עם שלוש כוסות מים במידה וחסר מוסיפים מהחצי הכוס של המים
לאחר שנוצר בצק
מורידים למשטח עבודה לשים עם הידיים את הבצק
נותנים מנוחה של 10 דקות רבע שעה הבצק לא צריך לתפוח
לאחר מכן מורידים את הבצק למשטח עבודה לשים טוב טוב חותכים לעשר חתיכות כל חתיכה יוצרים כדור
לאחר שסיימו לכדרר את כל הבצק מכסים את הבצק במגבת לחצי שעה
שוב הבצק לא תופח
בזמן הזה שהבצק נח
מכינים קערה פיירקס או חד פעמי.

250 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם חמאה מומסת
ביצה טרופה ושומשום
אפשר להגיש עם כל תוספות שרוצים
מחממים תנור ל 180 מעלות
לוקחים כדור אחד מרדדים לעלה דק דק מסתדרים בתבנית מורחים חמאה מפזרים גבינה צהובה אפשר להוסיף כל תוספת וככה ממשיכים עם כל הכדורים
בעלה האחרון מורחים ביצה ושומשום ןמכנסים לתנור
בערך 30-35 דקות או עוד שמזהיב
בהצלחה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: