חיפוש

מוס טריקולד על תחתיות עוגיות אוריאו של ג'קלין פדלון

עוגת טריקולד מתכון
עוגת טריקולד מתכון קל וטעים בטירוף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מוס טריקולד על תחתיות עוגיות אוריאו של ג'קלין פדלון

מצרכים להכנת מוס טריקולד:
לתחתית:
60 גרם חמאה מומסת
200 גרם עוגיות אוריאו טחונות דק

מצרכים למוס שוקולד מריר:
5 גרם אבקת ג'לטין
200 גרם שוקולד מריר עם לפחות 70% מוצקי קקאו
26 מ"ל מים קרים
210 גרם שמנת מתוקה 38% שומן
160 גרם שמנת מתוקה % 38

מצרכים למוס שוקולד חלב:
5 גרם אבקת ג'לטין
210 גרם קצפת 38% שומן
200 גרם שוקולד חלב איכותי
26 מ"ל מים קרים
160 גרם שמנת מתוקה % 38

מצרכים למוס שוקולד לבן:
5 גרם אבקת ג'לטין
210 גרם שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם שוקולד לבן איכותי
26 מ"ל מים קרים
160 גרם שמנת מתוקה % 38

אופן הכנה:
1. מתחילים בהכנת התחתית: מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי העוגיות.
2. שמים שקף מסביב לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או מסביב לתבנית בצורת לב ושופכים את התחתית שיצרנו ומיישרים ומכניסים למקרר.
3. מתחילים בהכנת המוס שוקולד מריר: מערבבים את המים עם הגלטין ושמים בצד למשך 10 דקות,בינתיים מרתיחים את השמנת מתוקה(160 גרם) שופכים על השוקולד מריר,מערבבים היטב ומוסיפים את הגלטין המומס ומערבבים שוב ושמים בצד.
4. מקציפים את השמנת מתוקה (210 גרם) עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתוך תערובת השוקולד עם הגלטין עד לקבלת תערובת אחידה.
את התערובת יוצקים לתבנית מעל התחתית אוריאו שהכנו ומכניסים למקפיא עד להקפאה מלאה.
5. מתחילים בהכנת המוס שוקולד חלב:שוב מערבבים את הגלטין עם המים ושמים בצד למשך 10 דקות,בינתיים מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה (160 גרם) שופכים על השוקלד חלב ומעקבבים עד לקבלת תערובת אחידה,מוסיפים את הגלטין המומס ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה ושמים בצד.
6. מקציפים את השמנת המתוקה(210 גרם) עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתוך תערובת השוקולד החלב עם הגלטין,את התערובת האחידה יוצקים בתבנית מעל מוס השוקולד המריר הקפוא, מיישרים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מלאה.
7. מתחילים בהכנת המוס שוקולד לבן: אופן ההכנה זהה למוסים הקודמים,ממיסים את הגלטין במים ושמים בצד למשך 10 דקות. בינתיים מרתיחים את השמנת מתוקה (160 גרם) ושופכים על השוקולד הלבן ומערבבים, מוסיפים את הגלטין המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ושמים בצד.
8. מקציפים את השמנת המתוקה (210 גרם) עד לקבלת קצף יציב,מקפלים לתוך תערובת השוקולד הלבן עם הגלטין עד לקבלת תערובת אחידים ויוצקים לתוך התבנית מעל מוס השוקולד חלב ומעבירים למקפיא עד להקפאה מלאה.

מקשטים כיד הדימיון ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות