דרגו את המתכון

מטבוחה ברבע שעה: מתכון משגע שיוסיף לכל ארוחה

דבר בטוח! הנה מתכון לסלט עגבניות מרוקאי טעים ומפוצץ בטעם וטוב, מוכן תוך 15 דקות בלבד!

הסלט התוסס הזה מקורו במורשת הקולינרית העשירה של מרוקו, מדינה הידועה בתבלינים הנועזים והמרכיבים הטריים שלה. המטבח המרוקאי הוא פיוז'ן מענג של השפעות ים תיכוניות, ערבית וברבריות, וכתוצאה מכך מנות ארומטיות, צבעוניות ועמוסות בחומרים מזינים.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את קוביות העגבניות, הבצל האדום הקצוץ, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום הטחון.
  2. בקערה קטנה נפרדת, טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, הכמון הטחון, הפפריקה, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצקים את הרוטב על תערובת העגבניות ומערבבים בעדינות כדי לצפות את כל המרכיבים בצורה אחידה.
  4. הניחו לסלט לשבת כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחדיו.
  5. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך, מוסיפים עוד מלח, פלפל או מיץ לימון לפי העדפתכם.
  6. מגישים את סלט העגבניות המרוקאי צונן או בטמפרטורת החדר, מעוטר בעשבי תיבול טריים נוספים אם רוצים.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, תוכלו להתאים אישית את המתכון בקלות על ידי השמטת השום או שימוש בשמן זית בעל אישור כשרות. בנוסף, אתה יכול להוסיף מלפפונים חתוכים לקוביות או פלפלים לתוספת פריכות וטעם.

יתרונות תזונתיים:

כמות וקושי:

מתכון זה משמש 4 כתוספת ולוקח רק 15 דקות להכנה. זה מדורג כקל, מתאים לבשלנים מתחילים ומנוסים כאחד.

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות