מטבוחה חצילים מתכון מושלם

מטבוחה חצילים מתכון
מטבוחה חצילים מתכון מושלם של דורית אלישע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מצרכים למטבוחה חצילים:
קרדיט מתכון: דורית אלישע

1 חציל בינוני ללא קצוות מקולף פסים וחתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ גס
2 פלפלים אדומים
פטרוזיליה
5 שיני שום פרוסות
3 כפות שמן זית
4 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
מלח
קורט צ'ילי גרוס
קורט כמון

סרטון עם מתכון נוסף למטבוחת עגבניות ומטבוחת חצילים שרופים על האש של אדם סמט:


אופן ההכנה:
1. מחממים שמן ומטגנים את הפלפל חריף,פלפל אדום במשך 10 דקות ואז מוסיפים את השום והחצילים ומערבבים כל הזמן.
2. כאשר החציל מתחיל להתרכך,מוסיפים את העגבניות ומתבלים בכמון,צילי גרוס ומלח ומערבבים,מכסים את הסיר,מנמיכים אש ומבשלים במשך שעה.
3. לאחר שעה ,בודקים טעמים ובמידת הצורך ניתן הוסיף תבלינים לפי טעם אישי,מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: