תפריט סגור

מיני סמבוסק גבינה של תומר תומס

מיני סמבוסק גבינה מתכון

מיני סמבוסק גבינה של תומר תומס

מצרכים להכנת מיני סמבוסק גבינה:
לבצק:

  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • חצי כוס שמן זית
  • רבע כוס מים חמים
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית אבקת אפיה
  • כפית חומץ

למילוי:

  • 2 פטריות קצוצות
  • גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות גבינת שמנת או גבינה לבנה
  • 3 כפות גבינה צהובה מגורדת
  • מעט מלח (בהתאם לגבינה שמשתמשים,אם זו גבינה מלוחה אז לא מוסיפים מלח)

לציפוי:

  • חלמון ביצה מדולל במעט מים
  • שומשום או קצח


אופן הכנה:





  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד.
  2. מתחילים בהכנת המילוי: מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצרים כדורים מהבצק ומשטחים כל כדור ידנית או עם מערוך.
  4. בעזרת כפית שמים את המילוי במרכז כדור הבצק השטוח וסוגרים כפי שהוצג בסרטון.
  5. מסדרים את הסמבוסק על תבנית עם נייר אפיה.
  6. מברישים את הסמבוסק בחלמון המדולל במים ומפזרים מעל שומשום או קצח.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות מצב טורבו במשך 20-25 דקות עד להזהבה.
דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מיני סמבוסק גבינה מתכון
Published On
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

1 Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!