מקלות פרמזן פריכים

מקלות פרמזן פריכים
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה למקלות פרמזן פריכים.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה למקלות פרמזן פריכים.

  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 2 ביצים
  • 200 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 100 גר' צהובה מגוררת
  • מעט מלח גס

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור 180 מעלות.
  • על משטח עבודה מקומח פותחים את גליל הבצק ומרדדים מעט עם מערוך.
  • בקערית טורפים את הביצים ומברישים חצי מהבצק, מפזרים מעט פרמז'ן וצהובה מגוררת ומהדקים מעט ומעליו מניחים את החצי השני.
  • מברישים את הבצק ומפזרים עליו חופן מתערובת הגבינות. מהדקים היטב עם הידיים והופכים את הבצק בעדינות.
  • מברישים על החצי השני של הבצק העליון את הביצים הטרופות ומפזרים את יתרת הגבינות ומעט מלח גס.
  • מהדקים עם הידיים.
  • חותכים עם גלגלת פיצה או סכין חדה רצועות מהבצק ברוחב 3 ס"מ בערך.
  • מגלגלים כל רצועה לספירלה ומניחים על נייר אפייה בתבנית.
  • אופים 25-30 דק' עד השחמה וטורפים .

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: