מרק בצל מתכון של תומר תומס כולל סרטון

מרק בצל מתכון
מרק בצל מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מרק בצל מתכון של תומר תומס כולל סרטון


מצרכים:
רבע כוס שמן זית
1 ק"ג בצל קצוץ
1 כף מרק בצל
סולת
רבע כף פלפל שחור
שן אחת של שום
פרוסות לחם חתוכות לקוביות
קרוטונים:
מעט מלח
מעט פטרוזיליה יבשה
מעט פפריקה
מעט פלפל שחור
2 ליטר מים חמים
מעט שמן זית

לקישוט:
גבינה צהובה

אופן הכנה:
1. בסיר עם שמן מטגנים את הבצל עד להשחמה.
2. בתבנית עם נייר אפייה שמים את קוביות הלחם, מוסיפים פפריקה,מלח,פלפל שחור,פטרוזיליה יבשה,שמן זית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים עד להשחמה(בערך 7 דקות).
3. לאחר שהבצל השחים,מוסיפים את שן השום ומערבבים.
4. מוסיפים 2 כפות סולת,מערבבים ומטגנים כחצי דקה.
5. מוסיפים מים חמים,פלפל שחור,מרק בצלונותנים לזה להתבשל 20 דקות.
6. לאחר רבע שעה,בעזרת מוט בלנדר טוחנים טחינה קלה.
7. מבשלים עוד 5 דקות.
8. שמים מעל קרוטונים וגבינה צהובה ומכניסים לתנור במצב של גריל להשחמה 5 דקות.
9. מוציאים מהתנור ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: