חיפוש

מרק זוקיני ושמיר טעים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מרק זוקיני ושמיר טעים

היי אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך קערה של אושר צמחוני טהור עם מרק הקישוא והשמיר הזוי הזה. זוהי מנת נוחות קלאסית שלא רק מחממת את נשמתך אלא גם מזינה את גופך עם מטען של חומרים מזינים. מושלם לארוחת ערב נעימה או לארוחת צהריים קלה, המרק הזה הוא חביב הקהל שיגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח!

המרק התוסס הזה שואב השראה מהמטבח הים תיכוני, שבו ירקות עונתיים טריים נמצאים במרכז הבמה. קישואים, עם טעמם העדין והאופי הרב-תכליתי, חוברים לשמיר ארומטי כדי ליצור סימפוניה של טעמים שתעביר אתכם אל החופים שטופי השמש של הים האגאי.

רכיבים:

  • 4 קישואים בגודל בינוני חתוכים לקוביות
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 תפוח אדמה, קלוף וחתוך לקוביות
  • 1 גזר, פרוס
  • 1 גבעול סלרי, קצוץ
  • 1 ליטר מרק ירקות
  • 1 כוס שמיר טרי, קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • סחיטה של מיץ לימון בשביל החריץ הנוסף הזה

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו, פשוט וודאו שמרק הירקות ושמן הזית שלכם יהיו בעלי כשרות. אפשר גם להחליף את תפוח האדמה בבטטה למתיקות מעודנת או להתפרע עם פרסניפ בשביל תת גוון אגוזי.

חיזוק תזונה:

  • קישואים הם לא רק פלאים מלאי מים; הם מעצמה דלת קלוריות עמוסה בוויטמינים A ו-C, אשלגן וסיבים. 
  • שמיר מוסיף פרץ של רעננות ועשיר בנוגדי חמצון. המרק הזה הוא כמו מצעד עמוס בחומרים מזינים עבור הגוף שלך!

מנות וזמן הכנה: המתכון הזה משרת בנדיבות 6 נשמות רעבות ולוקח כ-40 דקות מקרש החיתוך לשולחן, מה שהופך אותו לאופציה מהירה ודשנה ללילות חול עמוסים.

רמת קושי: אל תפחדו, לוחמי המטבח! המתכון הזה הוא מדיום מוצק בסולם הקושי. אם אתה יכול לקצוץ ירקות ולערבב סיר, יש לך את זה בשקית.

טיפים לבישול:

  • חיזוק הטעם: צולים את הקישואים לפני הוספתם לסיר כדי להעצים את המתיקות הטבעית שלו ולהוסיף עומק מעושן.
  • טוויסט קרמי: מערבבים כף יוגורט יווני או חלב קוקוס בסוף לקבלת מרקם קרמי ללא רגשות אשם.
  • להקפיא את זה נכון: המרק הזה קופא כמו אלוף. הכינו אצווה כפולה ואחסנו כמה לימים העצלים שבהם הבישול מרגיש כמו משימה בלתי אפשרית.

אז הנה לכם, קערה מלאה בטוב שנוחה כמו יום ראשון בבוקר. אל תתביישו להסתובב על זה – בישול הוא אומנות, ואתה המאסטרו של המטבח שלך! תהנה לזלזל במרק הקישוא והשמיר הטעים הזה. בישול שמח חברים!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות