מרק ירקות עם עדשים אדומות

מרק ירקות ועדשים אדומות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למרק ירקות עם עדשים אדומות.

  • 1 בצל סגול או רגיל קצוץ
  • 3 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 גזרים חתוכים לעיגולים
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים+העלים קצוצים
  • 2 בטטות חתוכים לקוביות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 5-6 כוסות מים (בערך ליטר מים)
  • ותבלינים לפי הטעם
  • מלח,פלפל שחור גרוס, מעט כורכום ומרק עוף

אופן ההכנה

  • בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.
  • מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה.
  • מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • כשהמים רותחים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והעדשים ומבשלים על להבה בנונית עד שהירקות מתרככים.
  • מוציאים חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר.
  • מחזירים לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד.
  • מי שאוהב יכול לטחון את הכל.

מתכון נוסף למרק ירקות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: