מרק ירקות עם עדשים אדומות

מרק ירקות ועדשים אדומות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למרק ירקות עם עדשים אדומות.

  • 1 בצל סגול או רגיל קצוץ
  • 3 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 גזרים חתוכים לעיגולים
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים+העלים קצוצים
  • 2 בטטות חתוכים לקוביות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 5-6 כוסות מים (בערך ליטר מים)
  • ותבלינים לפי הטעם
  • מלח,פלפל שחור גרוס, מעט כורכום ומרק עוף

אופן ההכנה

  • בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.
  • מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה.
  • מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • כשהמים רותחים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והעדשים ומבשלים על להבה בנונית עד שהירקות מתרככים.
  • מוציאים חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר.
  • מחזירים לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד.
  • מי שאוהב יכול לטחון את הכל.

מתכון נוסף למרק ירקות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: