דרגו את המתכון

טופו בקארי הוא מנה מענגת המשלבת את המרקם העדין והקרמי של הטופו עם הטעמים העשירים והארומטיים של קארי.

המנה הזו היא עדות לרבגוניות של הטופו, הסופגת ללא מאמץ את התבלינים ועשבי התיבול, וכתוצאה מכך ארוחה מנחמת ואקזוטית כאחד. מושלם לארוחת ערב נעימה, קארי זה משתלב יפה עם אורז או לחם, מה שהופך אותו לאופציה דשנה ומשביעה לכל יום בשבוע. בין אם אתה חובב ותיק של טופו או סתם בוחן מטבח על בסיס צמחי, קארי טופו זה מבטיח חוויה קולינרית מענגת.

איך להכין טופו בקארי – הרכיבים:

צעדים

  1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  2. מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
  3. באותה מחבת מוסיפים את כף השמן הנותרת ומאדים את הבצל, השום והג'ינג'ר עד שהבצל נעשה שקוף.
  4. מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  5. מערבבים פנימה את אבקת הקארי, הכורכום והכמון, מבשלים כדקה עד לריח.
  6. יוצקים פנימה את חלב הקוקוס ואת קוביות העגבניות. מוסיפים רוטב סויה, סוכר ומלח. מערבבים היטב לאיחוד.
  7. מחזירים את הטופו למחבת. מבשלים את הקארי על אש נמוכה במשך 15 דקות, ומאפשרים לטופו לספוג את הטעמים.
  8. מעט לפני ההגשה בכוסברה טרייה.
  9. מגישים חם עם אורז מבושל.

מתכון טופו בקארי זה לא רק ארוחה; זהו מסע בין טעמים ומרקמים, המציע חמימות מנחמת בכל ביס. זוהי דרך נפלאה ליהנות מטופו, המציגה את יכולתו להבריק במגוון מאכלים, במיוחד אלה העשירים בתבלינים ובארומטים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות